Autor |
Wiadomość |
Temat: pomocy |
patomorfolog z CO
Odpowiedzi: 95
Wyświetleń: 46348
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2015-08-08, 17:33 Temat: pomocy |
mitozy masz podane : 2/10 . Owrzodzenia pewnie nie było skoro nie napisano, ale masz prawo zwrócić się o uzupełnienie wyniku. |
patomorfolog z CO
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2015-07-09, 23:10 Temat: pomocy |
Poczytałam ten wątek.
Teraz wiem o co chodzi, rozpoznania się różnią, a nie tylko mitozy.
Trzymam kciuki za Pani zdrowie. |
patomorfolog z CO
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2015-07-09, 20:59 Temat: pomocy |
tak, mylisz się. Nie masz pojęcia zielonego o tym . To czy cos jest znamieniem Spitz czy czerniakiem -to nie od mitoz zależy ale od wielu innych parametrów .
Czy obydwie osoby Ci zdiagnozowały czerniaka????
czy róznica jest tylko w mitozach? |
patomorfolog z CO
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2015-07-09, 18:36 Temat: pomocy |
Jeśli wyniki różnią się tylko ilością mitoz i to tak drobną różnicą to znaczy ze NICZYM się nie różnią.
Nie rozumiem zupełnie czemu piszesz ze dla Ciebie to "to jest być albo nie być" ????
Jak ja obejrzę wyliczę 2 albo 4 to też będzie jakies znaczenie miało dla Ciebie???
Ważne ze nie masz 20 albo więcej. |
patomorfolog z CO
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2015-07-09, 15:40 Temat: pomocy |
a czym się różnią wyniki? |
patomorfolog z CO
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2015-07-07, 22:13 Temat: pomocy |
Jeżeli Państwo chcą konsultować wyniki histopatologiczne z czerniakami i zasięgać opinii innych lekarzy - to należy szukać patomorfologów:
Polecam:
prof. Radzisław Kordek z Łodzi
dr Grzegorz Dyduch z Krakowa
to są eksperci jeśli chodzi o znamiona i czerniaki. |
|